Hanna Kopra ja lapset Vapaudenkadun tunnelmissa.

PiggyBaggyn ja KCM Paavolan verkkokaupan joukkoistettu kotiinkuljetuskokeilu on päättynyt

K-citymarket Lahti Paavolan Tilaa ja Nouda -verkkopalvelun ja PiggyBaggy-tavarakimppakyydin kotiinkuljetuskokeilu on päättynyt suunnitellusti. Jatkon mahdollisuutta selvitetään. Tällä hetkellä joukkoistettuja kotiinkuljetustilauksia K-citymarketin ostoksille ei voi tehdä.

Kokeilu onnistui hyvin

Kokeilun aikana olemme toteuttaneet Suomen ensimmäiset verkkoruokakaupan joukkoistetut kotiinkuljetukset. 2,5 kk kokeilun aikana K-citymarket Lahti Paavolan kaikista verkkotilauksista 43 % sisälsi myös tavarakimppakyytikotiinkuljetuksen. Kaikki tavarakimppakyytitoimitukset kuljetettiin perille sujuvasti. 90% kotiinkuljetettavista ostoksista toimitti perille kanssakaupunkilainen. Vain 10 % kuljetettavista ostoksista toimitettiin varakuljetusjärjestelyllä ja sekin toimi moitteetta. Asiakastyytyväisyys on pysynyt korkealla ja kokeilulla on saatu tarvittava kokemus palvelumallin laajentamiseen. Myös ikäihmisille suunnattu puhelintilausmahdollisuus sai lämpimän vastaanoton.

– Tilasin toukokuussa kaksi kertaa ja kesäkuussa kaksi kertaa. Hirveän hyvä palvelu, kun minulle oli vasta tehty polvileikkaus. Nuoria mukavia ihmisiä kuljettajina, joilla oli aikaa jutella myös mukavia. Suosittelin verkkokauppaa kiireisille työssäkäyville lapsilleni ja he innostuivat erityisesti tästä ostosten kotiintilausmahdollisuudesta”, kertoo yksi KCM Paavolan verkkokaupan tavarakimppakyytikotiinkuljetuksen asiakkaista.

Kauimmaksi 5 € korvauksella ostoksia tavarakimppakyytikuljettaja vei 5.7 km päähän Paavolasta Lahden Riihelään. Myös ihan K-citymarketin vieressä 230 metrin päässä palvelu osoittautui todella tarpeelliseksi, koska näin lähelläkin palvelua tilattiin lyhyen kokeilun aikana neljä kertaa.

PiggyBaggy toivottaa kaikille mukavaa kesää! Palaamme jos/kun K-citymarket Paavolan joukkoistettu kotiinkuljetus jatkuu.

PiggyBaggy-tavarakimppakyyti palvelua voi käyttää normaalisti osoitteessa www.piggybaggy.com.

Tavarakimppakyytikokeilun jälkeen K-citymarket Paavolan ruoan ja päivittäistavaroiden  Tilaa ja Nouda -verkkokauppapalvelu jatkaa normaalisti osoitteessa www.k-ruokakauppa.fi/k-citymarket-paavola.

Yrittäjä Jari Anttonen ja markkinointipäällikkö Henni Ahvenlampi testaamassa yhteisöllistä kuljettamista.