Auta joulupaketti perille

Mitä ovat Joulupuu ja Jouluapua-keräykset?

Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jossa kerätään joululahja niille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Joulupuu-keräys järjestetään ympäri Suomea paikallisten Nuorkauppakamarien toimesta.

Jouluapua on Jouluapua FB-ryhmässä organisoitu hyväntekeväisyyskeräys, jossa kerätään joululahjoja vähävaraisille perheille. Keräys on suomalaisen Tanskassa asuvan yksityishenkilön organisoima.

Ensimmäisen kerran tänä vuonna Joulupuu ja Jouluapua-keräyksiin voi osallistua myös keräyksien lahjoituspakettien vapaaehtoisena kuljettajana PiggyBaggy-tavarakimppakyydin avulla.

Hyväntekeväisyyspakettien tilaaminen ja kuljettaminen joulun 2014 osalta on päättynyt
Kiitos osallistuneille!

Osallistu Joulupuu-keräykseen lahjanantajana

Joulupuu-keräys järjestetään ympäri Suomea paikallisten Nuorkauppakamarien toimesta. Saat tietoa keräysajankohdista ja -paikoista täällä.

Osallistu Jouluapua-keräykseen lahjanantajana

Jouluapu-keräys järjestetään ympäri Suomea ja saat tietoa apua tarvitsevista perheistä tästä FB-ryhmästä ja heidän karttasovelluksestaan.

Lisätietoa joukkoistetusta kuljettamisesta

Joukkoistetun tavaran kuljettamisen kokeilun toteuttaa suomalainen PiggyBaggy-tavarakimppakyyti avoimesti monien yhteistyökumppanien kanssa. Kokeilun tarkoituksena on saada tietoa joukkoistetun kuljettamisen mahdollisuuksista ja vaikutuksista Suomessa.

PiggyBaggy on suomalaisen IT-startup CoReorient Oy:n tuottama tavarakimppakyytipalvelu, jonka kautta voit lähettää ja vastaanottaa paketteja, tai toimia kuljettajana. Kokeilun aikana ja sen jälkeen voit tehdä vapaasti muitakin PiggyBaggy -kuljetuksia kuljettajana tai kuljetuksen tilaajana. Lähetä palautetta: info@piggybaggy.com

Kuvia mediaa varten: Kuva1 Kuva2

Usein kysytyt kysymykset

Anna palautetta

Yhteistyössä