Kauppakassi- ja liityntäpysäköintipalveluja
marras-joulukuussa 2014

Asutko Espoon keskuksen lähialueella? Arkea helpottavia palveluita tarjolla

PiggyBaggy-tavarakimppakyyti testasi yhdessä kauppakeskus Entressen OppiPopappi-tilan ja InnoEspoo-hankkeen kanssa uudenlaisia kuljetuspalveluja marras-joulukuussa 2014. Testattavien palveluiden uskotaan auttavan kotona asuvia senioreita ja liikuntarajoitteisia arjen selviytymisessä, helpottavan kiireisten työssäkäyvien arkiviikkoa sekä työllistävän nuoria.

PiggyBaggy-tavarakimppakyyti on suomalaisen IT-startupin palvelu, jonka avulla voit lähettää ja vastaanottaa paketteja, tai toimia kuljettajana. Espoon kokeilun aikana ja sen jälkeen voit tehdä vapaasti muitakin PiggyBaggy -kuljetustilauksia tai toimia kuljettajana. Tällä kertaa PiggyBaggy tuottaa myös esim. liityntäpysäköintipalvelua. Rekisteröityminen PiggyBaggyyn on ilmaista eikä sido kuljetusten hoitamiseen.

PiggyBaggyn kauppakassi- ja kotiinkuljetuskokeilu on päättynyt

Kokeilussa Entressen lähialueilla (Espoon keskus, Tuomarila, Suvela, Kauklahti ja muilla lähialueilla) asuvat eri elämäntilanteissa olevat ihmiset saattoivat tilata kauppakassien kokoamisen ja kotiinkuljetuksen hintaan 7€ / kerta. Yksi kotiinkuljetus ilmaiseksi.

– Tilaa ostokset Entressen valikoimista sekä kotiinkuljetus sähköpostilla tai puhelimella
– Kauppakassi toimitetaan sinulle klo 18-20 välisenä aikana tai erikseen sovittuun muuhun aikaan
– Maksat kuljetusten ja ostosten hinnan PiggyBaggylle laskulla

PiggyBaggyn Espoon aseman liityntäpysäköintikokeilu on päättynyt

Espoon aseman välittömässä läheisyydessä voi olla vaikea löytää edullista pysäköintitilaa koko päiväksi. Pysäköintiapukokeilu mahdollisti nopean ja vaivattoman siirtymisen omalta autolta paikallisjunaan autopaikkamaksuineen 6 €/kerta. Yksi pysäköintipäivä ilmaiseksi. Kokeiluun valitaan muutama osallistuja.

– Pysäköintiapupalvelua hoitava työntekijä siirtää autosi junaraiteen läheiseltä lyhytpysäköintipaikalta Entressen lämpimään autohalliin ja sinä ehdit junaan
– Työpäivän päätyttyä haet autosi avaimet Entressen OppiPopappi-tilasta klo 19 mennessä

PiggyBaggyn kotiinkuljetuskokeilu kiireisille on päättynyt

Kokeilussa saattoi tilata Entressen nykyisiä kauppakassipalveluja laajemmin ostoksia useista kauppakeskuksen liikkeistä. Kauppakassin kokoamispalvelun ja kotiinkuljetuksen Espoon keskuksen lähialueilla voi tilata sähköpostilla tai puhelimella.

1. Tilaa ostokset Entressen valikoimista sähköpostilla tai puhelimella
2. Kauppakassisi toimitetaan kotiisi sovittuu kellonaikaan
3. Maksat ostokset sekä palvelun hinnan 7€/kerta laskulla PiggyBaggylle. Yksi kotiinkuljetus ilmaiseksi.

kuljettajaksi

Tule kuljettajaksi PiggyBaggyn kuljetuskokeiluun. Haku on päättynyt.

Entressen lähialueilla (Espoon keskus, Tuomarila, Suvela ja Kauklahti ja muilla lähialueilla) asuvat eri elämäntilanteissa olevat ihmiset tilaavat kauppakassien kotiinkuljetuksia. Kuka tahansa saatoi toimia näiden kauppakassien kuljettajana PiggyBaggyn joukkoistettujen kuljetusten teknologian ansiosta.

– Kuljetuspyynnön saatuasi haet valmiiksi kootun kauppakassin Entresse-kauppakeskuksen OppiPopappi -tilasta
– Toimitat kauppakassin annettuun osoitteeseen Entressen lähialueella klo 18-20 välisenä aikana tai erikseen sovittuun muuhun aikaan
– Saat 5 € palkkion jokaisesta kuljetuksesta (PiggyBaggy maksaa palkkiot pankkitilillesi kokeilun päättyessä)